Visdag mindervaliden aan Noordzeekanaal 17 juni

Visdag mindervaliden aan Noordzeekanaal 17 juni
© RTV Seaport / PR

Op zaterdag 17 juni gaan ongeveer 30 sportvissers met een handicap genieten van een visdag langs het Noordzeekanaal. Ze doen mee aan een viswedstrijd georganiseerd door Sportvisserij MidWest Nederland.

Vissen lijkt zo vanzelfsprekend voor bijna twee miljoen Nederlanders, maar voor een kleine groep sportvissers is dat absoluut niet zo. Zeker langs de kust en in het zoute water zijn er weinig voorzieningen voor mindervalide sportvissers.
De commissie zeevissen van Sportvisserij MidWest Nederland organiseert daarom jaarlijks een visdag voor mindervaliden. Iedere deelnemer maakt dan onder begeleiding kans op de vangst van een zeevissoort zoals bot, tong, zeebaars en wijting. Deze wedstrijd is mede mogelijk gemaakt door Bakker Bertram, Hengelsport Rik, Goedvolk Hengelsport en Café Kruiten.
De wedstrijd duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur en vindt plaats langs het Noordzeekanaal in Velsen-Zuid.

%d bloggers liken dit: