Dorpsfeest Velsen-Noord

Dorpsfeest Velsen-Noord

Dorpsfeest Velsen Noord: 16, 17 en 18 juni 2017 – voor iedereen wat wils met een vleugje Havenfestival

Vrijdagavond
Op vrijdagavond vindt de intocht van de avond 4 daagse plaats met muziek buiten en binnen de feesttent, gevolgd door optredens van 4 lokale bands.

Zaterdag
Op zaterdag blaast blaasorkest BOOH bewoners uit hun huizen, op verschillende locaties in het dorp en start het gratis kinderprogramma om 12.00 uur met een theaterprogramma en leuke kinderspelletjes én creatieve activiteiten.

Van 13.00 tot 15.00 uur vinden er sportactiviteiten plaats. Hanbalvereniging HCV ’90, voetbalvereniging FC Velsenoord en tennisvereniging TC de Gieteling zijn aanwezig om met de kinderen te sporten; de deelname is gratis.

Het ouderenprogramma start om 14.00 uur met muziek van Guus van den Berghe, er zijn 2 kienrondes, in samenwerking met de seniorenvereniging Velsen Noord, koffie/thee, wat lekkers, een drankje, een hapje en gezelligheid. Kaarten voor dit programma zijn 2 weken vooraf te koop á €5,– bij buurtcentrum de Stek (tijdens werkdagen) en bij bloemenkiosk Leo Aardenburg.

Om 17.00 uur is er een optreden en een workshop van dansschool D’nD Dance.
’S avonds is er een feestavond met optredens van 2 bands.

Zondag
Op zondag vindt de 2e editie plaats van de Velsen Noordse buikschuifkampioenschappen.
Inschrijving voor dit evenement kan via de website, een mail naar buikschuifkampioenschappen@svvvn.nl f zondagmorgen voor de jeugd vanaf 09:30 uur en voor de categorie 16+ om 12:00 uur aan de baan bij de organisatie. De jeugdwedstrijd wordt ingedeeld in 2 leeftijdscategorieën.

In de ochtend is er een koffieconcert van Felison Brass binnen of buiten de tent.

Reünie JE BENT VELSEN-NOORDER ALS…
Op veler verzoek de 4e editie van de reünie, dit jaar met het thema de “Nieuwe grote zeesluis”. Naast een gezellig weerzien met oude bekenden en bijpraten met buurtgenoten wordt een presentatie gegeven over de renovatie en uitbreiding van het sluizencomplex.
Heb je foto’s, verhalen en anekdotes van en over de sluizen? Neem ze mee of mail deze naar info@svvvn.nl.

Om 14.00 uur begint de Amsterdamse middag met diverse zangers uit de buurt.
FOOD of te wel lekker eten

Gedurende het weekend zijn er meer food mogelijkheden: naast een patatje met snacks, is er verse vis en heerlijke churros te krijgen.

Vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires
Dit feest is niet mogelijk zonder de inzet van veel vrijwilligers plus een aantal leerlingen van het Kennemer College, die maatschappelijke stage doen. Wilt u ook een handje meehelpen? Laat het weten via 06-55735396.