Footgolf voor goede doel, teams gezocht

Footgolf voor goede doel, teams gezocht
FOTO: RON PICHEL

Het is het perfecte uitje aan het begin van de vakantieperiode. Niet allen voor bedrijven, maar ook voor families of vriendengroepen. Actief, ontspannend en ook nog voor het goede doel: het Midget Footgolf Tournament 2017 van Telstar en Rotaryclub Velsen op 15 juli in het Rabobank IJmondstadion.
Er kunnen maximaal 36 teams meedoen aan het evenement. Naast bedrijven, worden ook families en vriendenteams uitgenodigd om zich in te schrijven. Een team bestaat uit vijf vrouwen en/of mannen. Na het tournament, dat om 12 uur begint, is er een buffet. Hier kunnen ook mensen aanschuiven die niet hebben deelgenomen aan het Footgolf. Muziek is er van de regionaal bekende tienkoppige band Full Count. Om 21 uur is het evenement afgelopen.
Voor meer informatie en aanmelding: Wim Mastenbroek, tel 06-50697616, e-mail w.mastenbroek@planet.nl en zie ook het Facebook-evenement RC Velsen Footgolf Tournament 2017.