Alderliefste in Verleidelijke talkshow

Alderliefste in Verleidelijke talkshow
PR foto

Hoe verleidelijk is Velsen? Die vraag staat centraal in de vierde aflevering van de talkshow NV Velsen op maandag 19 juni in het Witte Theater in IJmuiden. Presentatoren Jaap Sluis en Michael Struis bespreken met hun gasten hoe de gemeente voor inwoners, bedrijven en toeristen (nóg) verleidelijker kan worden gemaakt. Als intermezzo zingt de in Velsen geboren Gerard Alderliefste twee nieuwe liedjes uit zijn nieuwe theatertournee. De show begint om 17 uur en de toegang is gratis.

De gasten in zijn onder andere directeur Bernard Lensink van  landgoed Duin- en Kruidberg , ondernemer Sander Balvers van koffiewinkel De Santpoortse Verleiding en directeur Florian Vreeburg van KVSA. Daarnaast komt Marijn Spoelstra van ontwikkelaar KondorWessels vertellen over de plannen voor IJmuiden aan Zee. citymarketeer Michel Buhrs, die met zijn bureau de campagne PuntIJmuiden heeft ontwikkeld, zijn mening over de kansen voor Velsen. Ook is er aandacht voor TechPort en komt Gertjan Huijbens met zijn column ‘De Vaart in Velsen’.