Santpoort Food Fest op dorpsplein

Santpoort Food Fest op dorpsplein
PR Foto

Op zaterdag 10 juni is het Santpoort Food Fest, een soort mix van het populaire Santhappen van voorheen en een trendy food truck festival dat tegenwoordig zo in trek is.

De food trucks die de organisatoren tot nu toe hebben vastgelegd, hebben prikkelende namen als Renzo’s on Wheels, Butch en Dutch, Oesters & Zo en Kitchen Pirates. Zij bieden onder andere Italiaanse delicatessen, braadworsten van het beste Nederlands scharrelvlees, Zeeuwse en Franse kwaliteitsoesters en een rollende keuken waarin allerlei lekkernijen worden gebraden, gegrilld, gerookt en gebakken.

Speciaal voor deze gelegenheid presenteert ook Wijnhuis Ten Bilt zich op wielen. Naast het lekkere eten en drinken, zorgen DJ John Castenmiller en Singer-songwriter Nando Koridon voor aangename (achtergrond)muziek. Op 10 juni van 17 uur tot 23:30 uur op het plein aan de Broekbergenlaan in Santpoort-Noord. De toegang is gratis.