Verleidelijke talkshow met Alderliefste

Verleidelijke talkshow met Alderliefste
PR foto

Hoe verleidelijk is Velsen? Die vraag staat centraal in de vierde aflevering van de talkshow NV Velsen op maandag 19 juni in het Witte Theater in IJmuiden. Presentatoren Jaap Sluis en Michael Struis bespreken met hun gasten hoe de gemeente voor inwoners, bedrijven en toeristen (nóg) verleidelijker kan worden gemaakt. Als intermezzo zingt de in Velsen geboren Gerard Alderliefste twee nieuwe liedjes uit zijn nieuwe theatertournee. De show begint om 17 uur en de toegang is gratis.

De gasten in deze NV Velsen zijn onder andere directeur Bernard Lensink van het zeer verleidelijke landgoed Duin- en Kruidberg in Santpoort, ondernemer Sander Balvers van koffiewinkel De Santpoortse Verleiding en directeur Florian Vreeburg van KVSA, vooral bekend van de twee cruiseterminals in IJmuiden.

Daarnaast komt Marijn Spoelstra van ontwikkelaar KondorWessels vertellen over de plannen voor IJmuiden aan Zee, een nieuw en uniek kustdorp bij Seaport Marina, dat zal bijdragen aan een nog verleidelijker Velsen. Verder geeft citymarketeer Michel Buhrs, die met zijn bureau de campagne PuntIJmuiden heeft ontwikkeld, zijn mening over de kansen en misschien ook wel bedreigingen voor Velsen. Ook is er aandacht voor TechPort en zal Gertjan Huijbens in zijn vaste column ‘De Vaart in Velsen’ zijn kijk op verleidelijk Velsen geven.

Bijzonder is het muzikale intermezzo. De uiterst verleidelijke zanger, gitarist en pianist Gerard Alderliefste, geboren en getogen in deze gemeente, komt twee liedjes spelen uit zijn nieuwe theatertournee Dubbel Leven. Zijn tournee start in september, dus dit is een dikke primeur.

De NV Velsen is een driemaandelijkse talkshow voor en door ondernemers. In ruim een uur worden op basis van een strak redactioneel format uiteenlopende aspecten van het ondernemen belicht. De interviewers Struis & Sluis baseren zich op een door een klein redactieteam ontwikkelde en uitgewerkte opzet. Daarin speelt aandacht voor het bedrijfsleven in Velsen een bepalende rol.

De vierde aflevering is de afsluiting van de eerste jaargang van de talkshow. Die kwam tot stand met ondersteuning van het Witte Theater, Baker Tilly Berk, de Rabobank IJmond, Ondernemersvereniging IJmond, Huijbens Text & Event Consultancy, Michael Struis Advies, communicatieadviesbureau De Coalitie en Marja Lindhout Communicatie

De toegang tot NV Velsen is gratis. Maandag 19 juni zijn belangstellenden vanaf 16.30 uur welkom in het Witte Theater. De talkshow begint om 17:00 uur. Locatie Witte Theater, Kanaalstraat 257,  1975 BD IJmuiden. Graag vooraf aanmelden via de website van het Witte Theater: www.wittetheater.nl/talkshow.