Robotlassen bij Haprotech

Robotlassen bij Haprotech
Lastechniek bij Hapro

Samen met Rolan Robotics gaat Haprotech Lasopleidingen, als éérste in Nederland, vanaf september trainen en certificeren op gerobotiseerd lassen. Deze zomer gebruikt Haprotech om de nieuwe aanwinst te laten wennen aan de nieuwe omgeving.

De laatste jaren wordt steeds meer gebruik gemaakt van lasrobots. Reden is onder meer het opvoeren van de productiviteit. Om die reden werden controlemechanismen verbeterd. Wat een rol speelt is dat robots en lasinstallaties goedkoper zijn geworden. Het inzetten van robots is niet voor niets want naar verluidt is er een tekort aan lassers.

Enkele weken geleden hebben zowel Haprotech Lasopleidingen & Consultancy als Haprotech Technisch Uitzendbureau hun intrek genomen in de kantoorruimte boven de lasschool. De nieuwe adres- en contactgegevens zijn: Rooswijkweg 191 A, 1951 ML Velsen-Noord. Meer informatie via www.haprotech.nl