Optreden Coverband LEFF zondag 28 mei

Optreden Coverband LEFF zondag 28 mei
© Peter Weijers

Op zondag 28 mei verzorgt de coverband LEFF van 17.00 uur tot 21.00 uur in café Bartje in Santpoort een muzikaal optreden.

LEFF is een 6-koppige coverband uit Velsen-Haarlem. De band wordt gevormd door Monique (zang), Frans (drums), Mark (gitaar-zang) Erik (Bas) Ed (toetsen en gitaar) en Willem (saxofoon/fluit).
De behoefte aan meer muzikale variatie brengt de band in 2017 naar zijn huidige repertoire dat inmiddels bijna de volledige breedte van het (pop-) rock-spectrum beslaat. Stevige, opzwepende, swingende en bluesy nummers wisselen elkaar daarbij in hoog tempo af. De afgelopen 10 jaar heeft LEFF in Noord-Holland, maar ook daarbuiten de aandacht op zich gevestigd met een zeer uitgebreid repertoire. Een hoop ervaring, een gevarieerd repertoire, verrassende covers, hits van toen én nu maken dat LEFF overal een leuk en energiek optreden neer kan zetten.

Op zondag 28 mei tussen 17.00 en 21. 00 bent u van harte welkom in café Bartje voor het optreden van coverband LEFF. Toegang is gratis en neem gerust vrienden mee!
Café Bartje Hoofdstraat 150, 2071 EL Santpoort-Noord