’t Mosterdzaadje 26 & 28 mei concerten

’t Mosterdzaadje 26 & 28 mei concerten
© RTV Seaport / PR

Trekzakspeler van formaat en studenten Conservatorium in ‘t Mosterdzaadje

Op vrijdag 26 mei om 20.00 uur treedt een bijzonder gezelschap op in ‘t Mosterdzaadje. Het zijn Peter Pot, Nederlands meest beroemde trekzakspeler, de jazzbassist Philip Baumgarten en percussionist René van Astenrode. De muziek die dit illustere drietal uitvoert is een cross-over van volksmuziek, funk, pop, wereldmuziek en jazz.

Op zondag 28 mei om 15.00 uur zullen studenten van het Conservatorium Amsterdam optreden. Een mooi en afwisselend programma met werken van Haydn, Dvorak, Lalo, Rachmaninov en Chausson.
De uitvoerenden zijn: Charlotte Brussee, Anne Roos Hoijtink, Veerle Winkelmolen, Celia Brunet Vila en Runa t’Hart. Pianist Jan Hoijtink is als correpetitor verbonden aan de Sweelinck academie in Amsterdam. Uitgevoerd wordt o.a. het Dumky Trio van Dvorak, muziek gebaseerd op Oekraïense volksdansen waarin melancholie en opzwepende ritmes elkaar afwisselen.

Vanaf een half uur voor aanvang is de zaal open.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten wenselijk.

‘t Mosterdzaadje, Kerkweg 29, Santpoort-Noord 023-5378625
Www.mosterdzaadje.nl

%d bloggers liken dit: