Bijeenkomst over detailhandel IJmond

Bijeenkomst over detailhandel IJmond
© RTV Seaport / PR

Op dinsdag 23 mei organiseert het cluster Retail van Ondernemersvereniging IJmond een bijeenkomst over de toekomst van de detailhandel.

Een jaar geleden hebben de drie IJmond-gemeenten gezamenlijk een regionale detailhandelsvisie vastgesteld. Inmiddels hebben Velsen, Beverwijk en Heemskerk een lokale uitwerking gemaakt van deze visie. Het cluster Retail van OV IJmond heeft een aantal medewerkers van de drie gemeenten uitgenodigd om tekst en uitleg te geven over de accenten van hun retailbeleid. Ook zal de nieuwe winkelloods van Velsen, Floor Thomasse, zichzelf voorstellen. Aan de hand van korte presentaties en een interactief vraag- en antwoordspel komen ondernemers snel te weten wat er speelt binnen de winkelgebieden in de IJmond.

De bijeenkomst vindt van 18.00 tot 21.00 uur plaats in het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid. Naast leden van OV IJmond zijn alle winkeliers uit de regio van harte welkom. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@ovijmond.nl.