Goede start kaartverkoop Stadsschouwburg

Goede start kaartverkoop Stadsschouwburg
© RTV Seaport /PR

KAARTVERKOOP STADSSCHOUWBURG VELSEN KENT VLIEGENDE START

Sinds vrijdag 19 mei 10.00 uur is de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van de Stadsschouwburg Velsen gestart. Liefhebbers weten het theater in grote getale te vinden. Na een paar uur zijn al ruim 16.500 kaarten verkocht voor vele topshows. De Stadsschouwburg Velsen is onder de indruk van de enorm enthousiaste reacties van het publiek.

Het hele seizoen verwacht het IJmuidense theater ruim 80.000 bezoekers te verblijden met een avondje uit. Vele grote namen uit het theateramusement zetten na de zomer koers naar IJmuiden: Bert Visscher, Pierre Bokma, Jandino Asporaat, Harrie Jekkers, Ton Kas, Guido Weijers, Anne-Wil Blankers, Herman van Veen, Marc-Marie Huijbregts, Trijntje Oosterhuis, Rundfunk en Woezel & Pip.

De verkoop top 5
BRIGITTE KAANDORP – speciaal voor de Velsense schouwburg maakt Kaandorp een bonte seizoensopening.
BERT VISSCHER – gelukkig komt de drukste en leukste komiek drie keer voor Velsen. Dus er zijn nog kaarten!
OG3NE – Na het Songfestival komen de muzikale zussen Velsen veroveren.
NUHR – Jubileumshow. Slechts in enkele theaters te zien. Natuurlijk ook in Velsen.
VAN DER LAAN & WOE – cabarethelden van ‘De Kwis’ zijn ook in het theater weergaloos grappig.

Kaarten voor het nieuwe seizoen zijn niet alleen te bestellen via www.stadsschouwburgvelsen.nl, maar op di t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur ook telefonisch (tel. 0255 515789) en aan de theaterbalie (Groeneweg 71 in IJmuiden).