Gemeente op de markt

Gemeente op de markt
RTV Seaport / PR

Gemeente op de markt voor duidelijke plaatselijke regels

Moet de gemeente blijven toezien op hondenoverlast en parkeren bij evenementen ? Moet ze regels blijven maken voor overhangende takken? Dit en nog veel meer ‘bepalingen’ zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de gemeente Velsen. Maar zijn deze regels nog wel nodig ? Kom hierover praten met medewerkers van gemeente tijdens uw bezoek aan de markt.

Veel mensen hebben een hekel aan overbodige regels. Moet de gemeente controle houden of is het de verantwoordelijkheid van de inwoner zelf ? En als er regels moeten worden geschrapt of verduidelijkt en/of aangescherpt, welke zijn dat dan ? Allemaal vragen, waarop de gemeente het antwoord wil weten. De APV is immers gemaakt voor de inwoners van Velsen. Met als doel: de gemeente netjes en leefbaar te houden. Iedere mening telt.

Waar en wanneer?

U kunt met de medewerkers van de gemeente spreken op:

Do 18 mei – Weekmarkt Velserduinplein IJmuiden – 10.00 – 14.00 uur

Vr 19 mei – Weekmarkt Santpoort-Noord -10.00 – 14.00 uur

Di 23 mei – Weekmarkt Velserbroek – Aurorabastion 10.00 – 14.00 uur

Wo 24 mei – Bij Deka Supermarkt aan de Wijkerstraatweg Velsen-Noord 10.00 – 14.00 uur

%d bloggers liken dit: