Concerten Mosterdzaadje op 12 en 14 mei

Concerten Mosterdzaadje op 12 en 14 mei
© RTV Seaport / PR

Gitaar solo en ijzeren repertoire voor viool en piano in ‘t Mosterdzaadje

Op vrijdag 12 mei om 20.00 uur is de uit Haarlem afkomstige gitarist Martien Keesmaat te gast in ‘t Mosterdzaadje. De gitaar als solo instrument op het podium met een gitarist die een ode brengt aan het impressionisme en waarbij Erik Satie een rol speelt.

Op zondag 14 mei om 15.00 uur zijn violiste Tosca Opdam en pianist Vital Stahievitch te gast in ‘t Mosterdzaadje. Zij hebben een programma met Bach, Brahms en Ravel. Tosca Opdam zal het concert openen met een Bach-solo.

‘t Mosterdzaadje, Kerkweg 29 , Santpoort-Noord 023-5378625
Vanaf een half uur voor aanvang is de zaal open.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten wenselijk.
Www.mosterdzaadje.nl