Kindermiddag in het Witte Theater

Kindermiddag in het Witte Theater

Op woensdag 3 mei organiseert het Witte Theater een kindermiddag. Om 15:00 uur wordt dan de film Toen mijn Vader een struik werd vertoond, een spannende film waarin Toda op een avontuurlijke reis gaat om haar moeder te vinden terwijl haar vader het land verdedigd. Vooraf kunnen de kinderen zich in de foyer laten schminken als echte soldaat.

De film Toen mijn vader een struik werd gaat over de tienjarige Toda (Celeste Holsheimer) die samen met haar vader(Teun Kuilboer), de beste taartenbakker van het land, in een bakkerij woont. Op een dag verandert alles: Toda’s vader wordt onverwacht weggeroepen om het land te verdedigen. Toda moet naar haar moeder (Noortje Herlaar), die in het buurland woont en waar het veilig is. En dus begint Toda aan een avontuurlijke en spannende reis waar ze onderweg de meest vreemde mensen ontmoet en in absurde situaties terecht komt. Toda is een meisje dat niet snel opgeeft, maar zal ze haar moeder ook vinden?
De film begint om 15:00 uur op woensdag 3 mei maar de foyer is al vanaf 14:00 uur geopend. De kinderen kunnen zich dan laten schminken als een echte soldaat. Kaarten kosten €7,50 en zijn te bestellen via www.wittetheater.nl