Tata Steel overhandigt cheque aan KWF

Tata Steel overhandigt cheque aan KWF
Van den Berg en Brigitte Dubbelaar.

Directeur Hans van den Berg van Tata Steel overhandigde vanmiddag namens de directie en medewerkers van het staalbedrijf en van de vestigingen van de Tubes buizendivisie (Maastricht, Oosterhout en Zwijndrecht) een cheque van 10.750 euro aan het KWF overhandigd.

Het bedrag werd door de medewerkers van het concern in Nederland met tal van acties ingezameld ter gelegenheid van ‘Founder’s Day’. Dat is de geboortedag (3 maart 1839) van Jamsetji Nusserwanji Tata, de oprichter van de Tata Group. Die dag wordt bij alle bedrijven van de Tata Group wereldwijd gevierd door geld in te zamelen voor goede doelen.

Jamsetji Tata was een filantroop, die maatschappelijk verantwoord ondernemen in India op de kaart zette. Daarom is 66% van de aandelen van de Tata holding in handen van goede doelen. Medewerkers regelden dit jaar een clinic op een wielerbaan, een brandweertraining, yogales en er werden culinaire specialiteiten verkocht; cake, zelfgemaakte jam, Surinaamse roti. Op de foto Hans van den Berg en Brigitte Dubbelaar (KWF Kankerbestrijding).

%d bloggers liken dit: