Tata Steel komt met digitale nieuwsbrief

Tata Steel komt met digitale nieuwsbrief
Foto: Tata Steel

Tata Steel informeert omwonenden door middel van een digitale nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen. Thema’s zijn de rol van het bedrijf in de regionale economie, duurzaamheid en leefomgeving. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de homepage www.tatasteel.nl

Tijdelijk nodigt Tata Steel elke 50e aanmelder uit voor een exclusief bedrijfsbezoek voor twee personen. “We hebben al een digitale Milieunieuwsbrief”, aldus community manager Kleinen. “Die is gericht op het informeren over milieu-onderwerpen. Daarbij komt dus een algemene digitale nieuwsbrief, omdat er onder omwonenden behoefte is om regelmatig actuele informatie over Tata Steel te ontvangen.”

Tot nog toe verscheen vier maal per jaar het blad Rondom Staal, maar dat is minder actueel, gezien de tijd die nodig is voor productie en distributie van het blad. Inmiddels is het laatste nummer daarvan verschenen. Het blad wordt vanaf 26 april vervangen door de gelijknamige, maar frequenter (maandelijks) verschijnende digitale nieuwsbrief.