Wieteke in radioprogramma RTV Seaport

Wieteke in radioprogramma RTV Seaport
Luisteren naar 'tante Lien'.

In de uitzending van het radioprogramma SpiritualiTijd, met presentator Mark Metselaar, is maandagavond 27 maart actrice, zangeres en kunstenares Wieteke van Dort te horen. De meeste mensen kennen haar als de Indonesische tante Lien van de ’Late Late Lien Show’.

Maar er zijn natuurlijk veel meer televisieprogramma’s waarin Wieteke van Dort een belangrijke rol in speelde zoals Oebele en De Stratemakeropzeeshow plus J.J. de Bom. Ook heeft ze tal van typetjes gespeelt in Het Klokhuis. Momenteel is ze te zien in diverse theaters met ’Een Javaanse L’Histoire du Soldat’.

Presentator Mark Metselaar praat met Wieteke over haar leven en carrière: Wat bezielt en inspireert haar? De uitzending is op 27 en 29 maart (in de herhaling) vanaf 21:00 uur te horen via: www.rtvseaport.nl/live-radio of FM 107.8