Raadsessies en IJmondcommissie live op RTV Seaport

Raadsessies en IJmondcommissie live op RTV Seaport
FOTO RTv Seaport / PR

Aanstaande donderdag 23 maart en dinsdag 28 maart zijn er twee bijeenkomsten in de raadzaal van Velsen waarvan het programma Raadsplein TV van RTV Seaport live verslag zal doen. Donderdag betreft het een raadscarrousel met drie sessies, op dinsdag is er een vergadering van de IJmondcommissie.
De drie sessies van de raadscarrousel van donderdag gaan over het bestemmingsplan Binnenhaven, het beleidsplan archeologie en de huisvestingsverordening. De IJmondcommissie, die bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeenteraden van Heemskerk, Beverwijk en Velsen, is dit keer in de raadzaal van Velsen. De IJmondcommissie wisselt dinsdag met elkaar van gedachten over de toekomstige samenwerking in de IJmond.

De uitzendingen van Raadsplein TV beginnen om 19.20 uur met een voorbeschouwing en zijn te volgen op Ziggo kanaal 40 en via de website van RTV Seaport. Na de live-uitzendingen zijn er herhalingen en is alles terug te zien op www.rtvseaport.nl via Uitzending Gemist.
[gss ids=”22596″]