Kandidaat-Kamerlid Koopmans in Santpoort

Kandidaat-Kamerlid Koopmans in Santpoort

De verkiezingen voor de Tweede Kamer naderen ras. Op woensdag 15 maart bepalen de Nederlanders opnieuw wie er hun voorkeur heeft, of welke partij. Om die reden doen de kandidaten steden en dorpen aan. Op 27 februari komt Sven Koopmans naar Santpoort.

Deze kandidaat voor de VVD wil er met de inwoners ’van de IJmond’ in gesprek gaan. Koopmans staat op plek 33 en is betrokken bij vredesonderhandelingen over de hele wereld. Momenteel is hij werkzaam voor de Verenigde Naties. Daarnaast geeft hij les aan de universiteit van Leiden.

Om die reden komt Donald Trump ter sprake. Poetin en Syrië worden niet vergeten, zo belooft de VVD. Vragen stellen mag, ook over andere actuele onderwerpen. De avond, in café Bartje Boven in Santpoort (aanvang 20 uur), wordt geleid door fractievoorzitter Jeroen Verwoort van de liberalen in Velsen.