Schubert in ‘t Mosterdzaadje

Schubert in ‘t Mosterdzaadje
© FOTO RTV Seaport / PR

Het concert van vrijdag 17 februari om 20.00 uur in ‘t Mosterdzaadje aan de Kerkweg in Santpoort-Noord is zeer geschikt voor alle mensen die denken dat ze niet van zang houden. Met de sopraan Marijke Groenendaal en de pianist Jacob Engel is een concert van begin tot eind genieten.

Ze weten het publiek mee te nemen naar de verrukkelijke weemoed in vroeg-romantische liederen van Schubert, Spohr en Beethoven. En als extra aanbeveling is de toevoeging van de klarinettist Paul Kaiser in Schuberts meesterwerk ‘Der Hirt auf dem Felsen’ en in de ‘Zes Duitse liederen’ van Spohr.
Verder op het programma van Beethoven (Wonne der Wehmut) en Schubert (Die Taubenpost en Ständchen).
’t Mosterdzaadje is vanaf 19.30 uur geopend, de toegang is vrij een bijdrage is welkom.

[gss ids=”21998″]