Hardlopen over de HOV-busbaan

Hardlopen over de HOV-busbaan
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Vrijdagavond 31 maart 2017 vindt een uniek en eenmalig hardloopevenement plaats: de Busbaanloop. De enige kans om hardlopend over de HOV-busbaan te gaan. Vanaf 2 april 2017 is deze busbaan alleen nog toegankelijk voor bussen.

De route is 8 km lang en gaat over de busbaan vanaf de Santpoortse Dreef tot de Zeeweg en weer terug met een lus via de Driehuizerkerkweg. De start en finish zijn op de baan van atletiekvereniging Suomi in Santpoort-Noord.
De Busbaanloop wordt georganiseerd door AV Suomi in samenwerking met de gemeente Velsen. Deze hardloopwedstrijd is onderdeel van een aantal festiviteiten die de gemeente Velsen rondom de opening heeft gepland.
Inschrijven voor de Busbaanloop kan vanaf vrijdag 17 februari 2017 via www.inschrijven.nl. In totaal kunnen 750 deelnemers meedoen. De minimum leeftijd is 12 jaar.
Wil je op de hoogte blijven? Vind de Facebookpagina “Busbaanloop” leuk en laat weten dat je mee doet met dit hardloopevenement. Of kijk op www.avsuomi.nl

[gss ids=”21779″]