Praten over kracht metropoolregio

Praten over kracht metropoolregio
Foto: RTV Seaport / Ron Pichel 2016

De top van het bedrijfsleven in Noord-Holland en bestuurders komen naar landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord om er te praten over de kracht van de Metropool Regio Amsterdam (MRA). Velsen en de IJmond maken daar deel van uit.

Onder meer oud-burgemeester van Velsen Franc Weerwind, nu burgemeester van Almere, neemt aan deze conventie deel. Maar ook Frans Baud, directeur van de Koninklijke Verenigde Scheepsagenturen (KVSA), is er bij. Met de andere gasten bespreken zij op maandag 13 maart de kernactiviteiten en sterke punten van de IJmond en Kennemerland.

Denk daarbij aan economie, infrastructuur, marketing en toerisme. Er zal ongetwijfeld gewezen worden op de havengebieden van IJmuiden en Beverwijk en de luchthaven Schiphol. Vraag is natuurlijk welke kansen er liggen voor ondernemers en bestuurders. Het gaat hier om de zesde editie van de Duin & Kruidberg Conventie.

%d bloggers liken dit: