Burgertop Velsen live te zien

Burgertop Velsen live te zien
© RTV Seaport / PR

Morgen zaterdag 11 februari vindt de eerste burgertop Velsen plaats. Deze is vanaf 09.30 uur onder andere live te zien op tv via RTV Seaport ziggokanaal 40 en de site www.sepaort.nl

Een burgertop is een experiment met de bedoeling een dialoog op gang te brengen tussen burgers onderling. Burgers gaan met elkaar in gesprek over de toekomst van de gemeente Velsen. Brainstormen over welke ideeën er leven, welke kant gaat en moet het op, waar worden de inwoners enthousiast van. Kortom een bijeenkomst van en door burgers. Van de 8000 inwoners die door loting uitgenodigd zijn hebben zich inmiddels 145 personen aangemeld
De burgertop wordt geleid door burgerbeest Remco Glas aangetrokken. “Het is een mooi initiatief van de gemeente en als geboren en getogen Velsenaar ben ik er trots op dat ik de verbinding mag leggen tussen de inwoners van Velsen onderling en de inwoners en de gemeente” aldus Remco Glas. De gemeente Velsen kijkt uiteindelijk welke ideeën opgenomen kunnen worden in de strategische agenda 2020.
Alle inwoners en belangstellenden kunnen morgen alles volgen en meepraten via de Facebookpagina “Velsen op Koers”.

[gss type=”slideshow” ids=”21712″]