Gratis proeftraining Wandel Bootcamp

Gratis proeftraining Wandel Bootcamp
FOTO RTV SEAPORT / Fotograaf Ton van Steijn

Woensdagochtend 25 januari was er een gratis proeftraining Wandel Bootcamp bij atletiekvereniging Suomi in Santpoort-Noord.

Deze Wandel Bootcamp bestaat uit sportief wandelen in verschillende tempo’s, afgewisseld met spierversterkende oefeningen. Tijdens deze training wordt geen fitnessapparatuur gebruikt maar wat de natuur en de omgeving te bieden heeft. De training duurt 1 uur en 1 kwartier en is zeer gevarieerd.
Aanmelden is niet nodig, kom gewoon naar de baan. De Wandel Bootcamp start iedere woensdag om 09.00 uur vanuit de kantine van AV Suomi en staat onder leiding van Jan Tonneman. Deze training is voor mannen en vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Meer informatie vind je op www.avsuomi.nl of mail met info@avsuomi.nl.