Juf Janna start met Wat een Drama

Juf Janna start met Wat een Drama
FOTO: RTV Seaport/PR

In februari start basisschoolleerkracht Janna Handgraaf met speciale theaterlessen voor kinderen tussen 7 en 13 jaar. Veel kinderen uit Velsen hebben op de basisschool les gehad van ‘juf Janna’ of zagen haar ooit op het podium van de Stadsschouwburg tijdens een voorstelling van OTK (de Onderwijzers Toneelvereniging Kennemerland).
Dat juf Janna nu met theaterlessen voor kinderen op de vrije woensdagmiddag start, is niet verwonderlijk: “Op veel basisscholen is voor dramalessen vaak maar zeer beperkte tijd beschikbaar, terwijl veel kinderen die lessen juist zo ontzettend leuk vinden. Voor die kinderen zijn deze lessen bedoeld”, aldus juf Janna. “De theaterlessen zijn niet alleen leuk, ze zijn ook goed voor de ontwikkeling van de kinderen.”
De lessen worden gegeven vanaf woensdag 1 februari in de recreatieruimte van de flat Velserhooft in Santpoort-Noord.
Inschrijven kan via www.facebook.com/wat1drama.