Beeckestijn: Poppenhuis

Beeckestijn: Poppenhuis
Fantasiewereld.

Buitenplaats Beeckestijn presenteert de tentoonstelling Poppenhuis, die wordt samengesteld en geproduceerd door Bianca Vooges. De opening is zondag 22 januari en dan te bezichtigen van 15:00 tot 17:00 uur.

De poppen hebben menselijke trekjes gekregen en het speelgoed is buiten proporties gegroeid. De pop kan de gevoelens van een mens verwezenlijken, ze gaan een symbiose aan tijdens de kinderjaren, het speelgoed helpt de fantasiewereld op gang te brengen en zo de echte wereld te leren verkennen.

De stijlkamers van Beeckestijn vormen de speelkamers. Zo ontstaat een poppenhuis met andere invalshoeken dan een traditioneel poppenhuis. Met werk van Corinne Bonsma, Mitsy Groenendijk, Andrew March, Gerard Pohuis en Eric van Straaten, is voor volwassenen en oudere kinderen. Van donderdag 19 januari t/m zondag 2 april.