Kids Weekend Tata Steel Chess Tournament

Kids Weekend Tata Steel Chess Tournament
Zanger Nick Schilder was er vorig jaar bij.

Kinderen staan centraal in het 2e weekend van het Tata Steel schaaktoernooi. Het bedrijf en de gemeente Beverwijk stelden voor zaterdag 21 en zondag 22 januari een speciaal programma op, zodat een bezoek aan het Tata Steel Chess Tournament dat weekend een echt gezinsuitje wordt.

Op het programma staan een workshop vlogging, schaaklessen via de online game van Chessity, schaakcommentaar voor kinderen, een verrassingsfilm en creatieve workshops. De activiteiten vinden plaats in basisschool De Vrijheit in Wijk aan Zee. Voor deelname aan het Kids Weekend is aanmelding vooraf vereist. Het weekend sluit aan op het omgevingsbeleid van Tata Steel, dat als thema ‘Future Generations’ heeft.

Aanmelden voor het Kids Weekend kan via www.tatasteelchess.com. De 79e editie van het schaaktoernooi heeft plaats in Wijk aan Zee van 13 tot en met 29 januari. Meer informatie op www.tatasteelchess.com