Jong FC Utrecht sterker dan Telstar

Jong FC Utrecht sterker dan Telstar
© RTV Seaport / PR

Met rust stond er al 2-0 op het scorebord van voetbalstadion de Galgenwaard in Utrecht. De selectie van trainer Michel Vonk was niet bij machte toen een rol van betekenis te spelen. In de tweede helft verbeterde dat.

Maar het leed was eigenlijk al geschied. Nadat Vonk Zamouri had laten opdraven was het juist deze invaller die twintig minuten voor tijd de aansluitingstreffer scoorde. Maar wat Telstar vervolgens ook deed, het bleef bij 2-1 voor Jong FC Utrecht.

Keeper Wesly Zonneveld wist nog wel in positieve zin de aandacht op zich te vestigen toen de tegenstander een penalty in de schoot geworpen kreeg. Met zijn redding zorgde hij ervoor dat Telstar in de wedstrijd bleef. Maar meer dan dat leverde het niet op. Voor 7 januari (aanvang 14:30 uur) staat thuis de oefenpot tegen Jong Ajax op het programma.