43e Dubbelzeskamp in sporthal Zeewijk

43e Dubbelzeskamp in sporthal Zeewijk
Het gaat weer beginnen!

Woensdag 28 en donderdag 29 december klinkt in sporthal Zeewijk het startschot voor de 43e Dubbelzeskamp. Leerlingen van alle basisscholen in Velsen kunnen deelnemen. Over beide dagen zijn 81 teams actief.

Tijdens de Dubbelzeskamp gaat het om samenwerken, behendigheid en snelheid. Ook dit jaar zal er een uitdagend opblaasbaar spel onderdeel zijn van de zeskamp. De formule is sinds 2014 enigszins gewijzigd, waardoor nog meer leerlingen kunnen deelnemen aan deze kerstactiviteit.

Woensdag 28 december gaat het om de groepen 3, 4 en 5 en op 29 december komen de leerlingen van groep 6,7, en 8 in actie. Woensdag start het programma om 9:15 uur en is de prijsuitreiking om 12:45 uur. Op donderdag is er zowel een ochtend- als een middagprogramma. Het eindigt dan om 16:00 uur.

%d bloggers liken dit: