‘Volle’ raadsvergadering vlak voor kerst

‘Volle’ raadsvergadering vlak voor kerst
De regiekamer volgt de raad van Velsen.

RTV Seaport doet donderdag live verslag van de raadsvergadering. De 33 raadsleden wacht een aanzienlijk gevulde agenda. De uitzending begint om 19:20 uur met een voorbeschouwing. Tussendoor en achteraf zijn er interviews en analyses.

Met onderwerpen als de ‘transformatieagenda’ en de verordening Jeugdhulp 2017. Ook bij de hamerstukken verwacht men debat, want zowel bij de impulsprojecten als het evenementenbeleid zijn moties en een amendement ingediend. Zo stelt Sige Bart van LGV voor om lijn 82 naar Amsterdam Centraal te laten doorrijden en de naam van NS-station Driehuis te veranderen in IJmuiden-Driehuis.

De financiële nood van Stichting Welzijn komt mogelijk aan bod. Dit gebeurde tot nog niet openbaar. Het gaat nu om het aanvullen van het budget voor 2016. Donderdag ging het over het evenementenbeleid en de impulsprojecten (Visie Op Velsen). Zie www.rtvseaport.nl rubriek Uitzending Gemist. Raadsplein TV live via Ziggokanaal 40 en de website www.rtvseaport.nl Tijdens de vergadering via twitter @RaadspleinTV