Lopen in kerstmannenpak!

Lopen in kerstmannenpak!

Plein 1945 kleurt zaterdag 17 december ‘kerstmannenrood’. Van start tot finish moet het enthousiasme van de deelnemers als een warme deken in een vrieskoude winter op het publiek neerdalen. ”Dé manier om iedereen mee te nemen in deze actie voor het Inloophuis Kennemerland.”

De Kennemerland Santa Run wordt georganiseerd door vijf Rotaryclubs: Rotary-Club Beverwijk, Rotary-Club Santpoort, Rotary-Club Santpoort-Brederode, Rotary-Club Velsen en Rotary-Club IJmond. De eerste Kennemerland Santa Run is 3 kilometer lang. ”Lopen als Santa Claus voor het goede doel door het centrum van IJmuiden.”

Hoe kun je deelnemen? ”Als individu of met je gezin, met je klas of met je teamgenoten en als bedrijf om het evenement te sponsoren.” Meer informatie: kennemerland.rotarysantarun.nl