Opening Chill Inn voor jongeren

Opening Chill Inn voor jongeren
Het 'vergeten kind'.

De jeugdzorginstelling Lijn5 opent een zogenoemde ’Chill Inn’. Bekende Nederlandse Babette van Veen (dochter van Herman) komt er maandag 28 november voor naar Driehuis, waar ze in gezelschap van burgemeester Frank Dales om 16:30 uur de officiële handeling verricht.

Babette van Veen is ambassadeur van Stichting Het Vergeten Kind. Deze organisatie nam een van de woningen van Lijn5 onder handen. Diverse ruimten zijn opnieuw ingedeeld en opgeknapt voor de Chill Inn, een plek speciaal voor jongeren die helemaal is afgestemd op hun behoeften.

Hier kunnen ze tot rust komen en stressvolle, traumatische ervaringen verwerken. In Nederland zijn tienduizenden kinderen tussen de 0 en 18 jaar, die door een instabiele thuissituatie een moeilijke kindertijd doormaken. Ze zijn vaak sociaal uitgesloten en kunnen daarom niet mee doen in onze maatschappij. Meer informatie: www.hetvergetenkind.nl