Weekendvierkampen schaaktoernooi al vol

Weekendvierkampen schaaktoernooi al vol
Het ooit als Hoogoven Schaaktoernooi begonnen denksportevenement in 2016.

De weekendvierkampen tijdens het Tata Steel Chess Tournament zijn nu al volgeboekt. De belangstelling van amateurschakers om deel te nemen aan de 79ste editie is bijzonder groot, zo laat de organisatie weten.

Een en ander blijkt uit het aantal aanmeldingen voor de 1.700 beschikbare plekken. Voor de reservelijst van de Weekendvierkampen kan zich nog slechts een beperkt aantal belangstellenden aanmelden. Voor de Dagvierkampen en de Tienkampen is nog een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

De 79e editie van het Tata Steel Chess Tournament heeft plaats in ‘Chess City’ Wijk aan Zee van 13 tot en met 29 januari. Aanmelden voor de Dagvierkampen, de Tienkampen en voor de reservelijst van de Weekendvierkampen, kan via de website: www.tatasteelchess.com

%d bloggers liken dit: