Energiek Velsen

Energiek Velsen
Foto: Energiek Velsen

Energiek Velsen komt met een ledenpas

De leden van duurzame energiecoöperatie Energiek Velsen ontvingen onlangs een ledenpas. Een nieuw initiatief van de coöperatie. De inwonersclub werkt via de ledenpas samen met Velsense winkels en bedrijven die een duurzaam aanbod hebben.
“Het idee achter de ledenpas is dat we ondernemers en inwoners duurzaam aan elkaar koppelen, dan heeft ieder er voordeel bij”, aldus Mark Sassen, een van de bestuursleden van de duurzame energiecoöperatie. “We willen onze leden meer bieden en een ledenpas is daar volgens ons een mooi instrument voor.” De ledenpas is naar de ruim 200 leden van de coöperatie gestuurd. Energiek Velsen gaat meer activiteiten met de pas ontwikkelen.
Meer informatie: www.energiekvelsen.nl
[gss type=”slideshow” ids=”20212,20213″]