Primeur: echtpaar op hoofdpodium ‘chess’

Primeur: echtpaar op hoofdpodium ‘chess’
Sopiko Guramishvili (Georgië) en haar echtgenoot Anish Giri.

Nederlands grootmeester Jorden van Foreest, die in augustus verraste door het Nederlands Kampioenschap te winnen, gaat zich in januari in Wijk aan Zee meten met jonge en ervaren grootmeesters uit tien verschillende landen. De organisatie van het Tata Steel Chess Tournament heeft vandaag de deelnemers van de Tata Steel Challengers 2017 bekendgemaakt.

Een van de twee vrouwen uit het deelnemersveld is Sopiko Guramishvili (Georgië), echtgenote van Anish Giri, die deelneemt aan de Tata Steel Masters. Het is voor het eerst dat een echtpaar op het hoofdpodium speelt. De 79e editie van het Tata Steel Chess Tournament heeft plaats in Wijk aan Zee, van 13 januari tot en met 29 januari aanstaande.

Met een gemiddelde rating van 2591 is de organisatie van het jaarlijkse schaakfestijn verzekerd van een sterk deelnemersveld.

%d bloggers liken dit: