Na MVV volgt Almere City

Na MVV volgt Almere City
Foto: RTV Seaport / Ron Pichel

Tegen Almere City mag Telstar thuis over anderhalve week bewijzen dat de vrijdagavond in Maastricht verloren wedstrijd gewoon een misverstand was. Almere City, dat op de vierde plaats staat, wordt voor Telstar overigens opnieuw een behoorlijke klus.

Telstar verloor in Maastricht de wedstrijd tegen MVV met 2-1. De selectie van Michel Vonk keek met de rust tegen een pijnlijke 1-0 achterstand aan. De eerste drie kwartier kwam de ploeg uit Velsen-Zuid niet goed uit de voetbalverf. Het spel was matig terwijl Telstar de afgelopen weken juist zo lekker bezig was.

En dan volgde ook nog eens die vervelend uitpakkende start van de tweede helft. Bryan Ottenhoff kreeg een directe rode kaart en MVV mocht vanaf de penaltystip raak schoppen. Maar Wesley Zonneveld wist ‘m te stoppen. Na ruim een uur spelen bracht Mahmudov de gelijkmaker op het scorebord. De hoop op een punt bleef maar MVV scoorde vlak voor tijd nogmaals.