Theater: Indrukwekkende vader

Theater: Indrukwekkende vader
Bram van der Vlugt als vader.

Bram van der Vlugt fenomenaal in indrukwekkend vader-zoon portret lieten theaterbezoekers noteren. Vrijdag 2 december te zien in de Stadsschouwburg.

Arnon Grunberg, Arthur Japin en Tommy Wieringa schreven mee aan deze theatervoorstelling. Tijdens een lange reis schreef acteur Thijs Prein brieven met schrijvers als Grunberg, Ramsey Nasr, Wieringa en Japin. Het thema: de relatie tussen vader en zoon. Deze briefwisseling is de inspiratiebron voor een indringend toneelstuk over het maken van de juiste keuzes en het zoeken naar vaderlijke erkenning.

Van der Vlugt speelt op 2 december (20:15 uur) een aandoenlijke vader die net tachtig is geworden. Ooit was hij acteur en nog dagelijks repeteert hij met zijn zonen scènes uit ‘King Lear’. Tijdens het spelen komen geheimen uit het verleden boven drijven. Is deze vader wie hij zegt dat hij is? Om 19:15 uur die dag is er een gratis inleiding; www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789