Factuur geen afmelding Spaarne Ziekenhuis

Factuur geen afmelding Spaarne Ziekenhuis
RTV Seaport/PR

Per 1 november 2016 voert het Spaarne Gasthuis ook in de Haarlemse locaties het no-showtarief in. Dit betekent dat patiënten die zonder afmelding hun afspraak niet nakomen, een factuur van 45 euro kunnen ontvangen. Eerder werd dit no-showtarief al succesvol ingevoerd in Hoofddorp en Heemstede.
Herinneringsservice
Als hun mobiele nummer of e-mailadres bekend is, krijgen patiënten als geheugensteuntje per mail of sms een herinnering aan hun afspraak. De afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden afgezegd.
Wilt u als patiënt van het Spaarne Gasthuis graag gebruikmaken van de herinneringsservice? Loop dan bij uw eerstvolgende bezoek even langs de inschrijfbalie om uw e-mailadres en mobiele nummer door te geven. U kunt ook bellen met (023) 224 02 00. Verandert er iets in deze gegevens? Geef dat dan ook aan ons door.