Inloopavond plan de Schouw Velsen-Noord

Inloopavond plan de Schouw Velsen-Noord
foto RTV Seaport/Chris Hoppenbrouwer

De ontwikkelaar van de locatie de Schouw in Velsen-Noord organiseert op donderdag 3 november een inloopavond voor geïnteresseerden. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over het plan dat uiteindelijk moet leiden tot een overeenkomst tussen de ontwikkelaar Delta OG en de gemeente Velsen.
Begin 2016 zijn de gesprekken tussen de gemeente en de eigenaar van De Schouw (Delta OG) weer opgestart. De ontwikkelaar wil dit plan graag delen met de bewoners in de omgeving van De Schouw. De inloopavond vindt plaats in De Stek te Velsen-Noord. Een officiële uitnodiging van de ontwikkelaar volgt.
De bijeenkomst maakt geen onderdeel uit van de inspraakprocedure, maar is, voor zowel de gemeente als de ontwikkelaar, vooral bedoeld als een belangrijk moment om de meningen uit de buurt te peilen. Mede op basis van deze bijeenkomst wordt de vervolgprocedure bepaald.

%d bloggers liken dit: