Gerenoveerd Tender College geopend

Gerenoveerd Tender College geopend
Foto's RTV Seaport/Chris Hoppenbrouwe

Met tromgeroffel is het totaal gerenoveerde Tender College woensdagmiddag heropend. Onder leiding van de docent Dudley Angela hadden de leerlingen ’s morgens een les jembé gevolgd. Het resultaat mocht er zijn. De leerlingen en de aanwezigen genoten er zichtbaar van.

Het Tender College is een school met praktijkgerichte opleidingen. Zo wordt er les gegeven in hout- en metaalbewerking, koken en serveren, verzorging, handvaardigheid en groenvoorziening. Ook kun je er sinds kort een heftruck leren besturen. De lokalen zijn opnieuw ingericht en bieden de leerlingen alle mogelijkheden. Als zij de opleiding hebben afgerond kunnen ze aan de slag bij het bedrijfsleven in de regio zoals de haven en offshore maar ook in de zorg en dienstverlening.

[gss type=”slideshow” ids=”19745,19744,19743,19742,19741,19740,19739″]