Inschrijving amateurs Tata Steel Chess

Inschrijving amateurs Tata Steel Chess

De inschrijving voor de amateurtoernooien van de 79e editie van het Tata Steel Chess Tournament start maandag 31 oktober. Traditiegetrouw spelen de amateurs in januari hun rondes in De Moriaan in Wijk aan Zee, op steenworp afstand van het podium waarop Anish Giri en de andere internationale grootmeesters acteren.

Het is een van de elementen die het Tata Steel Chess Tournament zo bijzonder maken: amateurs en grootmeesters die in één ruimte achter het bord plaatsnemen. De 79e editie van het over de hele wereld bekende schaaktoernooi heeft plaats in Wijk aan Zee van 13 tot en met 29 januari 2017.

Aanmelden voor de Weekendvierkampen, de Dagvierkampen en de Tienkampen kan vanaf 10 uur komende maandag via de website: www.tatasteelchess.com. Er is een beperkt aantal plaatsen voor amateurspelers. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.