Vijf clubs op 17 punten in Jupiler Leage

Vijf clubs op 17 punten in Jupiler Leage
Ahhhh en daar is weer een goal voor Telstar. Foto: Ton van Steijn

Telstar won vrijdagavond in het Rabobank IJmond Stadion tegen NAC met 2-0. Goals van Lilipaly en invaller Liban Abdulahi waren goed voor de zege. In de eerste helft wist Lilipaly de bal binnen te tikken, nadat Zamouri de voorzet gaf.

In de tweede helft duurde het tot de 85e minuut. Toen tikte Liban Abdulahi de 2-0 binnen. NAC kreeg wel kansen om iets terug te doen. Met aanvallende wissels probeerde de club uit Breda nog wat te forceren, maar in de slotfase was het Telstar dat opnieuw scoorde.

Op 21 oktober speelt Telstar uit tegen Emmen, dat nu op de zesde plaats staat met evenveel punten als de selectie van Michel Vonk. Ook MVV, nu de nummer 3, en NAC en FC Volendam veroverden tot nu toe zeventien punten. Dit geldt dus nu voor vijf clubs in de Jupiler Leage. De supporters zijn erg benieuwd of Telstar tegen Emmen opnieuw drie punten weet te pakken.