Pianist Platters in SpiritualiTijd

Pianist Platters in SpiritualiTijd

Gaynel Hodge, zanger en pianist van ‘The Platters’, is maandagavond te horen in het radioprogramma van RTV Seaport SpiritualiTijd. Presentator Mark Metselaar praat met hem over wat hem inspireert en bezielt en hoe hij in het leven staat.

Hodge is te horen op zowel maandag 3 als woensdag 5 oktober, vanaf 19:00 uur. De bekende zanger en pianist is, op veler verzoek zo bericht de presentator, opnieuw te horen bij de lokale radiozender van Velsen. Hodge is een van de oprichters en oorspronkelijk lid van de bekende zanggroep. Daarnaast trad hij op met onder meer de Hollywood Flames, The Turks en The Worldfamous Inkspots. Gaynel Hodge (79) is medeauteur van de hits ‘Earthangel, will you be mine’ en ‘Goodnight my love’.

Luister ook via: www.rtvseaport.nl/live-radio