Geschenkenveiling in Driehuis

Geschenkenveiling in Driehuis
RTV Seaport / fotograaf Chris Hoppenbrouwer

[strong>De jaarlijkse Geschenkenveiling op het kerkplein en in de tuin van de Engelmunduskerk, in het centrum van Driehuis, werd zaterdag goed bezocht.

Vanaf 09:00 uur werd er gestart met diverse activiteiten, de markt met tweede hands spullen en boeken, de verkoop van bloemen, bloembollen en bloemdecoraties. Op het terras kon genoten worden van koffie met een vers gebakken oliebol. De hoofdprijs van de loterij bestond dit jaar uit twee kaarten voor de nieuwe show van de wereldberoemde Driehuizenaar Hans Klok in de Schouwburg in Velsen.
De veiling, waarbij door de middenstand geschonken goederen per opbod worden verkocht, werd druk bezocht. Ook de verkoop verliep goed, fruitmanden gingen van de hand voor 45 euro en meer. Deze geschenkenveiling is al jaren, één van de belangrijkste pijlers van deze jaarlijkse traditie. De opbrengst van al deze activiteiten komen ten goede aan het onderhoud van de kerk.

[gss type=”slideshow” ids=”19202,19208,19207,19203,19204″]