Wandel Bootcamp bij AV Suomi

Bootcamp
Woensdagochtend 5 oktober om 9 uur start bij atletiekvereniging Suomi de Wandel Bootcamp voor 35 – 55 jarigen. Onder leiding van Jan Tonneman, bekend van de Westfriese wandelschool, wordt getraind om de conditie te verbeteren en fit te blijven.

De Wandel Bootcamp duurt 1 uur en is zeer gevarieerd. De training bestaat uit sportief wandelen in verschillende tempo’s, afgewisseld met spierversterkende oefeningen. Tijdens deze trainingen wordt geen fitnessapparatuur gebruikt maar wat de natuur en de omgeving te bieden heeft.

De eerste zes weken is een periode van gewenning. Daarna volgt een periode van intensivering en wordt langzaam het wandeltempo opgevoerd zonder het lichaam te overbelasten. De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 15 personen.

%d bloggers liken dit: