Pianoconcerten in ‘t Mosterdzaadje

Sergey Smirnov verzorgt vrijdag 7 oktober, aanvang 20:00 uur, een pianorecital in ‘t Mosterdzaadje te Santpoort. Zondag 9 oktober is het podium vanaf 15:00 uur voor het pianotrio Het Haarlem Trio.

Het concert van Sergey Smirnov wordt vrijdag geopend met de Chaconne van Bach. Verder staan werken van Philip Glass, muziek van de film The Hours, en Arvo Pärt op het programma. Pianist Smirnov (Minsk 1980) kwam na zijn opleiding in 2003 naar Nederland, waar hij zijn Master diploma behaalde bij Naum Grubert in Den Haag. Nationaal en internationaal is hij een veelgevraagd pianist.

Het Haarlem Trio en wordt gevormd door Eduardo Paredes (viool), Isabel Vaz (cello) en Daan Treur (piano).  Zondagmiddag worden werken uitgevoerd van  Beethoven, Takemitsu (Between Tides) en Dvorak (Dumky).