Asfaltklus op Briniostraat voor HOV

Asfaltklus op Briniostraat voor HOV
Asfaltklus FotoKvL / Ko van Leeuwen kvl_150614_1057560.jpg / 14-6 -2015 10:57:56

Tussen de Briniostraat en de onderdoorgang bij het spoor wordt op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 september aan de weg gewerkt. De firma Heijmans voert dan asfaltwerkzaamheden uit aan het gehele HOV bustrac├ędeel 5. Daarnaast wordt de belijning aangebracht op het nieuwe asfalt.

Drie dagen zijn er perioden dat het kruispunt met de Groeneweg en het kruispunt met de Duin- en Kruidbergerweg bij Westerveld beide niet toegankelijk zijn voor automobilisten, fietsers en voetgangers. Dit duurt telkens enkele uren. Gezien de aard van de werkzaamheden kan de gemeente nog geen exacte tijden geven waarop het kruispunt niet toegankelijk is.

Als er niet wordt gewerkt, zijn de kruispunten gewoon open voor al het verkeer. Dus alleen indien er op voornoemde kruispunten gewerkt wordt is de weg afgesloten en wordt al het verkeer omgeleid door verkeersregelaars. Een en ander is ook afhankelijk van het weer. Hierdoor bestaat de kans dat de werkzaamheden uitgesteld moeten worden, aldus de gemeente.