Sandra Reemer gast bij RTV Seaport

Sandra Reemer gast bij RTV Seaport

Sandra Reemer is te gast bij RTV Seaport. Presentator Mark Metselaar interviewt haar. Dat de carrière, inclusief haar deelname aan het Songfestival, van de zangeres ter sprake komt is zeker. Maar in het radioprogramma SpiritualiTijd van deze lokale omroep komt niet alleen de buitenkant aan bod.

Naast haar deelname aan het Songfestival verwierf ze bekendheid als presentatrice van televisieprogramma’s; ‘Wedden dat’ met Jos Brink, Showmasters en de Zaterdagavondshow. Mark Metselaar praat met haar, in het radioprogramma SpiritualiTijd, over haar bewustwordingsproces, wat haar inspireert, bezig houdt, bezielt en hoe ze in het leven staat.

Sandra Reemer: ”Mijn leven was zo gefocust op alle ‘buitenkant’: succes, geld, imago, er goed uitzien. Nu weet ik hoe belangrijk het is om ‘de weg naar binnen’ te gaan. Spiritualiteit is het bewustzijn van jezelf en alles om je heen.” Uitzending op 19 en 21 september vanaf 19:00 uur via: www.rtvseaport.nl/live-radio of FM 107.8