Voorronde Telstar Street League verzet

Voorronde Telstar Street League verzet
IJmuiden: Telstar Thuis in de Wijk Streetleague, Pleiadenplantsoen IJmuiden. FOTO : RON PICHEL

De voorronde van de Telstar Street League op het Cruijff Court in IJmuiden-Zeewijk is verzet naar woensdag 12 oktober. De data van de andere voorrondes blijven gelijk, net zoals de finale op vrijdag 28 oktober in het stadion van Telstar.

De aftrap (met oud-Telstarspeler en ex-international Ruud Geels en Michiel Dussel van sponsor Van Mossel Peugeot) is op woensdag 21 september om 17 uur bij de voorronde aan de Wieringer Aak in Velserbroek. De andere zijn op 28 september op het Homburgplantsoen (IJmuiden), op 5 oktober op het veldje Dijkzigtlaan/Delftplein in Haarlem-Noord (grens Santpoort) en op 12 oktober op het Cruijff Court in IJmuiden-Zeewijk.

Aanvang telkens 17 uur. Informatie/inschrijven www.telstatstreetleague.nl en Facebook.com/TelstarStreetleague of bij jouw buurtsportcoach.