Over cabaret, Orkater en Kerstshow

Over cabaret, Orkater en Kerstshow
IJmuiden : Kerstshow Schouwburg Velsen. FOTO : RON PICHEL

Het is nog volop zomer, maar achter de ‘theaterschermen’ zijn het Witte Theater en de Stadsschouwburg druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen én de Kerstshow.

Tim Fransen en ‘Het failliet van de moderne tijd’, donderdag 15 september (20:30 uur. De denker onder de cabaretiers is wegens groot succes verplaatst naar de Stadsschouwburg. Winnaar Leids Cabaret Festival 2014, genomineerd voor Neerlands Hoop 2016. Orkater ‘Distel’ met Jacqueline Blom en Juul Vrijdag, zaterdag 17 september (20:15 uur).

Vrijdag 16 september repeteert Orkater in hun ‘eigen’ schouwburg aan de Kanaalstraat in IJmuiden. Tot slot een oproep voor het REX-koor. U merkt het, kerst valt vroeg in Velsen. De Stadsschouwburg is druk met de voorbereidingen voor de tweede editie van de Kerstshow op zaterdag 17 en zondag 18 december. Informatie en reserveren: www.wittetheater.nl of www.stadsschouwburgvelsen.nl en tel. 0255 – 515789